قنادی و شیرینی سرای ساری

قنادی و شیرینی سرای ساری

زمان مطالعه 1 دقیقه

قنادی و شیرینی سرای ساری
شیرینی‌ های سنتی

باقلوا، قطاب، پشمک، لوزپسته، لوزبادام، لوزنارگیل، کیک یزدی، نان برنجی، نان نارگیلی، حاجی بادام، سوهان آردی، سوهان عسلی، سوهان خانی، نان نخودچی، پا درازی، کلمپه، باسلوق، زبان، پاپیونی، نان خرمایی کرمانشاهی و کلوچه خرمایی

قنادی و شیرینی سرای ساری
شیرینی‌های فانتزی

گل محمدی (دانمارکی): شیرینی دانمارکی نوعی شیرینی خشک است که در تهیه آن از آرد سفید، شیر، شکر، تخم‌مرغ، کره یا کرهٔ گیاهی، مایه‌خمیر، وانیل و نمک استفاده می‌شود. این شیرینی دارای لایه‌های بسیاری است که اضافه نمودن مخمر باعث تورم یا پف آن می‌شود. پف شیرینی به دمای فر و تردی خمیر آن بستگی دارد.

ناپلئونی: ناپلئونی از خمیری به نام خمیر هزارلا که خاستگاه قدیمی فرانسوی دارد درست می‌شود. به‌طور سنتی در میان لایه‌های این خمیر کرم کاستارد فرانسوی قرار دارد و سطح بالایی آن با پودر قند پوشانده می‌شود. همچنین ممکن است به‌جای کرم کاستارد، خامه زده شده یا مربا یا دیگر مواد نیز استفاده شود.

تارت‌ها:تارت (به فرانسوی: Tarte) نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده‌است. در تارت‌ها خمیر شیرینی، خمیر بریزه است. ماده روکش یا پرکننده تارت‌ها ممکن است شیرین (مثل میوه‌جات) یا نمکی و غیرشیرین (مثل مرغ و میگو) باشد.

پای‌سیب:پای سیب یا تارت سیب (به انگلیسی: Apple pie ) یکی از انواع پای‌های میوه است که مادهٔ اصلی آن سیب است. در بعضی از انواع آن ممکن است خامهٔ زده شده یا بستنی بر روی آن قرار بگیرد. خمیر این شیرینی به طور معمول از دو قسمت تشکیل شده، قسمت زیرین به صورت یک‌پارچه است و معمولاً در قسمت بالایی آن نوارهای باریک قرار دارد.

مافین‌ شکلاتی:مافین (به انگلیسی: Muffin )، نوعی نان نیمه شیرین یا کیک است که اصولاً برای یک نفر تهیه می‌شود. مافین به دو نوع مافین انگلیسی و مافین آمریکایی تقسیم می‌شود. در نوع مافین آمریکایی معمولاً به خمیر کره، شکر و بیکینگ پودر افزوده شده و در کاغذهای ضخیمی که به فنجان شبیه است پخته می‌شود.

شکلات‌ها و آبنبات‌ها

▪️شکلات‌های فله‌ای و یا تخته‌ای، استاندارد و قابل اطمینان نیستند. اگر می‌خواهید شکلات و آبنبات را برای عید بخرید، به سراغ انواع بسته‌بندی شده بروید که علامت استاندارد و پروانه ساخت داشته باشند.

▪️مارک‌های معتبر و شناخته شده شکلات و آبنبات بهترین انتخاب‌ها هستند. به عقیده کارشناسان تغذیه شکلات‏های مغزدار به دلیل حجم کمتر شکلات و وجود مغزها و دانه‏های روغنی انتخاب مناسب‏تری هستند.

قنادی و شیرینی سرای ساری
روش نگهداری شیرینی‌

گاهی وقتی برای عیددیدنی می‌روید، شیرینی‌های خشک یا تر روی میز پذیرایی ساعت‌ها به حال خود رها می‌شوند و گرد و غبار و یا حتی حشرات روی آنها می‌نشیند و شیرینی‌ها را آلوده می‌کند.

برای رفع این مشکل، ورقه‌های شفاف پلاستیکی در بازار است که می‌توانید چند متر بخرید و روی شیرینی‌ها را با آ‌ن بپوشید. با این کار هم شیرینی‌‏ها تمیز و تازه‏‌تر می‌‏مانند و هم ظرف شیرینی زیباتر به نظر می‏‌رسد.

شیرینی‌های خشک، شیرینی‌های کوچک، سبک، با طعم و مزه‌ای دلچسب و لذیذ هستند که در یک میان وعده همراه با چای داغ، ترکیبی فوق‌العاده ایجاد می‌کنند. این شیرینی‌های کوچک و لذیذ به دلیل عدم استفاده از خامه در ترکیبات آن‌ها ماندگاری بالایی دارند و دیرتر فاسد می‌شوند اما یک مشکل بزرگ دارند و آن، تغییر بافت به مرور زمان است.

جعبه شیرینی: قبل از آن که جعبه شیرینی را در یخچال بگذارید، توجه کنید که آن را کنار مواد غذایی بودار قرار ندهید. راهکار خوب برای این موضوع همان جعبه­ های مقوای است که در شیرینی‌فروشی‌ها شیرینی را در آن قرار می­دهند.

مدت نگهداری شیرینی­ ها:این نکته را به یاد داشته باشید که شیرینی هم مانند دیگر مواد غذایی بعد گذشت مدت زمانی فاسد می­شود و حتی در یخچال هم برای مدت طولانی نمی­شود از آن نگهداری کرد. عمر مفید شیرینی خشک و تر در یخچال تقریباً بین 24 تا 72 ساعت است. اگر شیرینی تر را از این مدت بیشتر در یخچال نگه داریم احتمال فاسد شدنش خیلی بیشتر است. شیرینی فاسد شده برای کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند مثل کودکان و سالمندان بسیار مضر است.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.